Отборите на ЦСКА и Казанлък Волей записаха победи в срещите

...
Отборите на ЦСКА и Казанлък Волей записаха победи в срещите
Коментари Харесай

ЦСКА и Казанлък с победи в женското волейболно първенство

Отборите на ЦСКА и Казанлък Волей записаха победи в срещите си от 10-ия кръг на българското волейболно състезание за дами, откакто надиграха надлежно отборите на Хектор и Варна ДКС като посетители.

В столичното дерби " алените " се постановиха с 3:1 (25:14, 22:25, 25:22, 25:15) против новака Хектор, като по този метод записаха осмата си победа от началото на акцията.

Ключов за развоя на срещата се оказа третия гейм, който беше доста равносилен, само че въпреки всичко състезателките на ЦСКА съумяха да го измъкнат с 25:22, което им отвори и пътя към крайната победа.



По същото време във Варна пък волейболистките на Казанлък се постановиха с 3:1 (26:28, 25:17, 25:11, 25:23) над Варна ДКС и също стигнаха до осмия си триумф от началото на сезона.

В морската ни столица домакините измъкнаха оспорваната първа част с 28:26, само че в идващите два гейма " розите " направляваха протичащото се на игрището и стигнаха до поврат. В четвъртата част и двата отбора имаха своите шансове, само че в последна сметка гостите стигнаха до успеха след 25:23 в тяхна изгода.

В класирането ЦСКА и Казанлък Волей заемат 2-ро и 3-то място, като и двата тима са с баланс 8-2, само че " алените " имат точка задатък пред девойките на Стоян Гунчев. В другия завършек на таблицата пък Варна ДКС и Хектор са 6-ти и 7-ми с идентичен баланс - 2-8 и еднакъв точков актив - 6, само че столичанки са едно място по-назад поради геймовото съответствие.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР