Отборите на ЦСКА 1948 и Лудогорец направиха равенство 2:2 в

...
Отборите на ЦСКА 1948 и Лудогорец направиха равенство 2:2 в
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Лудогорец поделиха точките след зрелищно равенство

Отборите на ЦСКА 1948 и Лудогорец направиха тъждество 2:2 в конфликт от третия кръг на Първа лига. На стадион “Витоша ” в Бистрица и двата отбора имаха преднина в избран миг от дуела, само че в последна сметка не съумяха да се победят.

Шампионите поведоха в резултата в спомагателното време на първата част, когато Каули преодоля Даниел Наумов след двойно подаване с Алекс Сантана. Само в границите на три минути сред 72-ра и 75-та домакините стигнаха до цялостен поврат, като първо халфът Ивайло Чочев изравни от непосредствена непосредственост след удар в гредата на Георги Русев, а по-късно самият Русев се разписа след асистенция на Ангел Лясков. Играчите на Анте Шимунджа въпреки всичко заобиколиха провалянето с изравнителен гол на Бърнард Текпетей в 81-та минута, който оформи крайното 2:2.

По този метод " орлите " остават отпред в класирането със седем точки от три изиграни мача, до момента в който ЦСКА 1948 заема трета позиция с актив от пет точки.

За Лудогорец следва посещение на Шамрок Роувърс в мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига във вторник, откакто разградчани завоюваха първата среща вкъщи с 3:0. В идващия кръг от шампионата " орлите " посрещат новака Спартак Варна в петък от 21:00 часа. ЦСКА 1948 също ще срещне дилетант в елита в идващия си дуел, като в петък от 18:30 часа гостува на Хебър Пазарджик. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР