Отборите на Септември и ЦСКА - София се изправят един

...
Отборите на Септември и ЦСКА - София се изправят един
Коментари Харесай

ЦСКА - София ще прави нова стъпка към титлата

Отборите на Септември и ЦСКА - София се изправят един против различен в мач от 21-ия кръг на efbet Лига. Срещата на националния стадион “Васил Левски ” е с начален час 17:15 и ще бъде ръководена Красен Георгиев.

Домакините започнаха пролетния полусезон със загуба от Арда (0:1) като хазаин и тъждество (1:1) при визитата си на Локомотив (София). Към момента играчите на Светослав Петров са на 13-о място с 16 точки.
 Допълнителен <a href=бонус в ЦСКА - София при спечелването на купата " > Допълнителен бонус в ЦСКА - София при спечелването на купата
Гостите от своя страна започнаха стремително пролетта с победи 4:1 като посетител на Берое и 3:1 като хазаин на Ботев (Пловдив). “Червените ” са водач с 50 точки - на една пред втория Лудогорец и се нуждаят от наложителен триумф, с цел да запазят първото място. През седмицата пък от " Армията " оповестиха нов притежател в лицето на Фондация " Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука ", както и нов изпълнителен шеф - Стоян Орманджиев.

Домакините няма да могат да употребяват Симеон Александров, който е благосъстоятелност на “червените ” и двата отбора са се разбрали младокът да не играе в мачовете сред двата отбора. Крилото стартира сезона в Септември, а по-късно бе продаден на ЦСКА - София преди още веднъж да бъде върнат при първите.
 Юрген Матей се размина със сериозна травма Юрген Матей се размина със сериозна травма
Гостите от своя страна най-вероятно ще са без капитана си Юрген Матей, който получи контузия в мача с Ботев, която в последна сметка се оказа, че не е тежка, само че няма да е изненада, в случай че Саша Илич даде отмора на бранителя.

През есента ЦСКА - София стигна до минимална победа с помощта на попадение на Браян Морено през втората част.

СЕПТЕМВРИ (СОФИЯ) - ЦСКА-СОФИЯ

Вероятни сформира:

СЕПТЕМВРИ (3-4-1-2): Шейтанов; Арсов, А. Георгиев, Чешмеджиев; М. Стоянов, Чуич, Якубяк, Митков; Д. Костадинов; М. Петков, Йосков
Старши треньор: С. Петров

ЦСКА-СОФИЯ (3-4-1-2): Бусато; Матей, Юга, Х. Петров; Турицов, Кареасо, Линдсет, Де Нойер; Хайнц, Гарсес, Назон
Старши треньор: С. Илич

СЪДИЯ: Красен Георгиев
СТАДИОН: " Васил Левски ", София
НАЧАЛО: 17:45 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР