Отборите на Милан и Ливърпул играят при в последен мач

...
Отборите на Милан и Ливърпул играят при в последен мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Милан 1:2 Ливърпул, Ориги донесе пълния обрат

Отборите на Милан и Ливърпул играят при в финален мач от група „ В “ на Шампионската лига. Фикайо Томори откри резултата в 29-ата, а Мохамед Салах изравни в 36-ата минута. Дивок Ориги донесе цялостния поврат в 55-ата минута.

Срещата е с голямо значение за италианския отбор, който има едвам 4 точки от петте си мача дотук в груповата фаза. Възпитаниците на Стефано Пиоли ще гонят наложителна победа против „ алените “, които от своя страна са безгрешни досега и от дълго време си осигуриха присъединяване във етапа на елиминациите.

Освен трите точки, 7-кратният европейски клубен първенец ще би трябвало да се надява и на положително стичане на събитията в другия мач от групата противопоставящ Порто и Атлетико Мадрид. „ Драконите “ са с една точка повече от Милан и „ дюшекчиите “, като първенецът на Испания също гони наложителна победа против португалците, в случай че желае да играе на осминафиналите в конкуренцията.

Срещата започва в умерено движение, без рискове за някоя от двете порти.

Първият удар пристигна в четвъртата минута, който бе насочен от Неко Уилямс, само че бе прекомерно слаб и Майк Менян улови без проблеми.

Пет минути по-късно Фикайо Томори засече с глава центриране от свободен удар, само че над вратата на Алисон.

В 20-ата минута Ибрахима Конате направи същото упражнение, само че на противоположната врата, само че и той не бе прецизен в мерника си.

Милан обаче съумя да поведе в 29-ата минута. Тогава Златан Ибрахимович проби отдясно, само че се забави с удара и Конате почисти в корнер. Топката беше центрирана от ъгловия удар корнер в наказателното поле, където на първа греда Алесио Ромньоли леко чукна топката, Алисон парира, само че там дотича Томори, който отблизо разстояние не пропусна да осъществя и даде преднина на домакините – 1:0.

There's only one Fik Tomori
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР