Отборите на Лил и Сент Етиен не излъчиха победител в

...
Отборите на Лил и Сент Етиен не излъчиха победител в
Коментари Харесай

Поредно домакинско разочарование за Лил в Лига 1

Отборите на Лил и Сент Етиен не излъчиха победител в дуела между тях от 28-ия кръг на Лига 1. Мачът на "Пиер Мороа " завърши при разочароващо нулево реми, което не бе от огромна изгода за никой от двата отбора.

Гостите започнаха по-добре мача и първи стигнаха до голови рискове. Първо в 24-ата минута Махди Камара насочи прецизен изстрел, който бе избавен от Лео Жардим. След това в 37-ата минута мощен шут по земя на Рияд Будебус прфуча до гредата. Лил обаче се окопити и в 40-ата минута можеше да открие резултата, в случай че удар на Деки Челик не бе срещнал гредата.

През второто полувреме домакините взеха самодейността, въпреки и да не съумяха да основат изключително доста рискове. Една такава имаше още в 47-ата минута, когато Амаду Онана получи прелестно центриране на метри от вратата, само че извънредно нескопосано стреля с глава и пропиля прелестен късмет за гол.

В 85-ата минута играчите на Лил желаеха дузпа за нарушаване против Бурак Иълмаз, само че такава небе отсъдена. В 88-ата минута Едон Жегрова насочи прецизен удар, само че без да затрудни вратаря на противника.

Така срещата завърши без голове и без победител. След това реми Лил е на 6-ото място в класирането с 43 точки. Сент Етиен остава на 16-ото място с 26 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР