Отборите на Левски и ЦСКА-София ще се радват на доста

...
Отборите на Левски и ЦСКА-София ще се радват на доста
Коментари Харесай

Поне 15 хиляди души се очакват на дербито днес

Отборите на Левски и ЦСКА-София ще се радват на много добра посещаемост през днешния ден, макар неприятното време, което скова страната, написа “Меридиан мач”. Справка от продадените досега билети демонстрира, че на трибуните ще има над 15 000 души.

“Сините” не са съумели до този миг да запълнят два блока в обичания на агитката Сектор “Б”. На централната естрада, която също им се поставя, нещата са надалеч по-добре. Там са останали единици бройки пропуски. Картината е съвсем същата при “червените “ почитатели, само че с противоположен знак. Сектор “Г” е съвсем разпродаден до дупка, само че не по този начин стои ситуацията със Сектор “В”. Той до този миг в по-голямата си част е празен.

Билети ще се продават и през днешния ден в часовете до мача, само че единствено онлайн. Касите на стадион “Васил Левски” ще бъдат затворени като част от ограниченията за запазване на реда по време на срещата. Двете агитки получиха и възбрана за шествия, както и за скупчване на огромен брой свои членове на едно място. Първа лига 23 кръг, неделя 24 февруари  Левски 13:00предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР