Отборите на Лестър и Евъртън поделиха точките в един от

...
Отборите на Лестър и Евъртън поделиха точките в един от
Коментари Харесай

Лестър изпусна Евъртън в супер мач от Премиър лийг

Отборите на Лестър и Евъртън поделиха точките в един от най-качествените мачове от 34-ия кръг в Премиър лийг и направиха тъждество 2:2. За “карамелите ” точни бяха Доминик Калвърт-Люин (15`) от дузпа и Алекс Иуоби (54`), а за “лисиците ” се разписаха Чалгар Союнджу (22`) и Джейми Варди (33`).

Равенството по никакъв метод не разплете борбата за оцеляване и я остави с отворена развръзка за последните 4 мача. Евъртън е предпоследен, само че е единствено с точка зад днешния си съпеник, който се намира на избавителното 16-о място, само че е с идентичен брой точки с първия под чертата - Нотингам Форест.

Мачът стартира на извънредно високи обороти и първото попадение падна след единствено четвърт час игра, когато Тимъти Кастън направи извънредно жестоко влизане в личното си наказателно поле. Съдията уточни бялата точка и зад топката застана Доминик Калвърт-Люин, който бе праволинеен.

“Лисиците ” реагираха като ужилени и незабавно се впуснаха в набези пред противниковата врата, което докара до мълниеносен поврат на резултата. Първо в 22-ата минута Чаглар Союнджу изравни, а единствено 11 минути по-късно Джейми Варди изведе Лестър за първи път напред в мача.

Второто полувреме стартира по еднакъв метод на първата част и единствено 10 минути след подновяването на играта “карамелите ” възвърнаха равенството, посредством Алекс Иуоби, който се реваншира за грешката си поради която домакините се разписаха през първата част.

До края на мача Лестър превъзхождаше в пъти своя противник и заслужаваше да победи, само че Джордан Пикфорд показва свръхестествен инстикт, който съкруши многократните опити на Джейми Варди и Харви Барнс.

Равенството продължи позитивната серия на Лестър на 3 следващи мача без загуба, до момента в който Евъртън продължава да се намира в ужасяваща форма и не познава усета на успеха от 11 март насам, когато за последно бе надвит отбора на Брентфорд.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР