Oтборите на Барселона и Уеска играят при резултат 2:0 в

...
Oтборите на Барселона и Уеска играят при резултат 2:0 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Барселона - Уеска 2:0 Меси и Гризман творят

Oтборите на Барселона и Уеска играят при резултат 2:0 в финален мач от 27-мия кръг в Ла Лига. Лео Меси откри с магично осъществяване в 13-та минута. Гризман удвои задатъка в 35-та минута.

Гостите започнаха добре и насочиха първия прецизен удар след по-малко от 120 секунди, само че Тер Стеген нямаше проблеми с изстрела на Рафаел Мир.

Домакините дадоха отговор на това и обсадиха вратата на гостите. В 10-та минута Сержиньо Дест пласира превъзходен удар от отдалеченост, само че Фернандес мазета без прекалено много усложнения в ъглов удар.

Натискът продължаваше да е налице и в последна сметка разумното се случи в 13-та минута. След следващата продължителна офанзива Серхио Бускетс откри Меси, който се измъкна от защитник и със сензационно осъществяване препарира Фернандес отдалеко за 1:0.

В идващите минути темпото на терена се поуспокои, като двата отбора си размениха по един удар, само че без действителни благоприятни условия. Така се стигна до 35-та минута. След брилиянтна постепенна офанзива Антоан Гризман беше открит пред противниковото наказателно поле, а французинът не остана задължен на Лео Меси и на собствен ред създаде прелестен удар за 2:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР