Отборите на Барселона и Интер се изправят един срещу друг

...
Отборите на Барселона и Интер се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Барселона ще вкара на Интер и в двете полувремена?

Отборите на Барселона и Интер се изправят един против различен в третия си мач от Група “B” на тазгодишното издание на Шампионската лига. Двата отбора стартираха по отличен метод конкуренцията и записаха две победи в началните си срещи. Каталунците се оправиха с 4:0 с ПСВ (Айндховен) като хазаин, а по-късно вкараха четири и във вратата на Тотнъм при визитата си в Лондон за крайното 4:2. “Нерадзурите” пък се завърнаха в шампионата с трагичен триумф с 2:1 над “шпорите” на " Сан Сиро ", а във втория си мач със същия резултат си потеглиха с победа и от Холандия.

Срещата ще мине под сянката на травмата на огромната звезда на каталунците Лионел Меси. 31-годишният аржентинец има строшаване в региона на лакътя на дясната ръка, получено по време на дуела против Севиля от Примера дивисион предходната събота и няма да бъде на линия за Ернесто Валверде в продължение на три седмици. Барса мина през тежка серия от четири мача без победа в Ла Лига, само че в последния кръг “блаугранас” стигнаха до триумф с 4:2 над Севиля, с което се върнаха на върха в класирането в испанския шампионат.

Winbet - най-голямо многообразие от пазари! (18+)

Интер пък е на другия полюс в представянето си в последния месец и сега играчите на Лучано Спалети са в серия от седем следващи победи. Настроението е още по-приповдигнато след триумфа в градското дерби против Милан през уикенда. Проблем пред наставника обаче може да е неналичието на полузащитника Раджа Наинголан.

Каталунците несъмнено набират скорост и ще бъде извънредно забавно да забележим по какъв начин ще се оправят без гения Меси. Въпреки неговото неявяване обаче момчетата на Валверде не престават да бъдат любимци. Един от водещите букмейкъри у нас Winbet пусна специфичен Super Hot залог за пазара „ Барселона да означи и в двете полувремена “. От компанията дават на всички свои сегашни и бъдещи клиенти опцията да усилят своята облага с близо 20%! От 2.20 коефициентът е повишен до 2.75!

Специалното предложение и всички определени селекции може да намерите в секция „ Спорт “, категория „ Super Hot Залози “ на www.winbet.bg

Въпреки богатата си история в евротурнирите, двата отбора са се изправяли един против различен единствено 10 пъти до този миг. Пет пъти испанците са печелили, до момента в който италианците единствено два. Три пъти срещата пък е завършвала наедно. Последната борба сред двата отбора бе преди осем години в полуфиналите на Шампионската лига. Тогава Интер победи с 3:1 в първия мач, а по-късно със загуба с 0:1 продължи към финала, който в последна сметка завоюва с 2:0 против Байерн (Мюнхен).

Едно е несъмнено – чака ни същинско представление!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР