Отборите на Арда и Локомотив (Пд) откриват 24-ия кръг в

...
Отборите на Арда и Локомотив (Пд) откриват 24-ия кръг в
Коментари Харесай

Арда и Локомотив в битка за важни три точки

Отборите на Арда и Локомотив (Пд) откриват 24-ия кръг в efbet Лига. Трите точки са от значително значение и за двата отбора, които несъмнено се показват малко под опциите си през тази акция.

Кърджалийци изостават на 6 точки от днешния си противник, само че с възможен триумф могат да стопят дистанцията на половина. " Смърфовете " обаче също желаят да си тръгнат с трите точки, като по този начин най-малко краткотрайно ще се намести в Топ 6.
 Локо (Пд) възвърне халф за борбата с Арда
Локо (Пд) възвърне халф за борбата с Арда

Салинас към този момент няма проблеми

Домакините са в много неприятна серия под управлението на Стамен Белчев, като имат актив от четири загуби и единствено една победа. В състава на Арада през днешния ден ще липсва контузеният Руменов. За гостите проблемите са повече. Салинас е контузен, а Гомис, Марсел и Витанов са осъдени. Така Александър Тунчев ще би трябвало да прекроява състава.



В досегашните шест мача сред двата отбора в елита статистиката е много забавна. Арда към момента няма победа над Локо. " Железничарите " обаче също не преобладават изключително, като имат две победи, а четири мача са приключили наедно.

Главен арбитър на срещата е Станислав Тодоров, с помощници Мартин Димитров и Христо Хаджийски. С ВАР ще се занимават Георги Гинчев и Красимир Атанасов. Делегат на БФС е Димитър Петров, а работата на реферите зорко ще следи Ахмед Ахмед.
 Луков: Избрах Арда пред 2-3 предложения от чужбина
Луков: Избрах Арда пред 2-3 предложения от чужбина

" Предпочетох да изчакам за нещо по-добро "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР