Отборите на Арда и ФК ЦСКА 1948 откриват 16-ия кръг

...
Отборите на Арда и ФК ЦСКА 1948 откриват 16-ия кръг
Коментари Харесай

Арда и ФК ЦСКА 1948 откриват 16-ия кръг в efbet Лига

Отборите на Арда и ФК ЦСКА 1948 откриват 16-ия кръг от efbet Лига с петъчна борба между тях на стадиона в Кърджали. Двата отбора се показват повече от добре в шампионата, като надлежно заемат четвърто и пето място във краткотрайното класиране.

Вече 775 дни Арда не познава усета на провалянето вкъщи, като значимо конкретизиране е, че през предишния сезон приемаше противниците си на " Лаута ". За последно " сините " изгубиха в Кърджали на 28 октомври 2018 година - 0:1 от Царско село във Втора лига.
 Михаил Александров напуща Арда?
Михаил Александров напуща Арда?

Той има 7 турнирни дуела, като в нито един не стартира като титуляр



Момчетата на Ники Киров са в серия от три следващи победи, като в предишния кръг надиграха Левски за историческия си триумф на " Герена " с 2:1. Белия няма проблеми с контузени футболисти и ще може да заложи на оптималната си селекция. В нея средищно място има атакуващият тризъбец Спас Делев, Иван Коконов и Светослав Ковачев. Преди дни пък се заприказва, че през зимата клубът може да бъде изоставен от Михаил Александров, който не получава задоволително шансове за изява на терена.
 Светослав Ковачев завършва с Арда
Светослав Ковачев завършва с Арда

Връща се в Лудогорец

Нападението на гостите ще бъде водено от Мартин Камбуров, който не се е разписвал в четвърти мач подред. Със сигурност през днешния ден 40-годишният деец ще постави старания да се разпише, откакто през вчерашния ден стана татко за първи път.

Новаците в елита няма да разчитат в този мач на Ивайло Чочев и Михаел Орачев. Наставникът Красимир Балъков е на мнение, че при победа, ФК ЦСКА 1948 ще даде сериозна поръчка за челните места в крайното класиране на efbet Лига.
 Всички PCR проби във ФК ЦСКА 1948 са с негативни резултати
Всички PCR проби във ФК ЦСКА 1948 са с негативни резултати

Мачът с Арда е на следващия ден от 17:30 часа

Главен арбитър на срещата е Никола Попов, с помощници Мартин Венев и Димитър Стоилов. Делегат на БФС е Калоян Панайотов, а работата на реферите зорко ще следи Мартин Богдев.
 Краси Балъков: БФС? Далеко съм от кухнята им, питайте чичо Венци
Краси Балъков: БФС? Далеко съм от кухнята им, питайте чичо Венци

" Арда са един доста забавен тим с един добър треньор "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР