Отборите Ивелин Попов и Георги Миланов излизат в голямото московско

...
Отборите Ивелин Попов и Георги Миланов излизат в голямото московско
Коментари Харесай

Футбол, тенис и MotoGP през уикенда по спортните канали на Мтел

Отборите Ивелин Попов и Георги Миланов излизат в огромното московско дерби в събота

Голямото дерби на Руската Премиер лига сред московските Спартак и ЦСКА ще е акцентът в съботната футболна стратегия на Mtel Sport 1. Двубоят има и спомагателен заряд, защото предходната година „ спартаковци " изпревариха „ армейците " в битката за купата. За българските почитатели пък ще съставлява интерес и представянето на двама от най-хубавите родни футболисти - Ивелин Попов и Георги Миланов, които носят екипите на Спартак и ЦСКА респективно. Двубоят е в събота, от 17:30 часа и ще се предава директно по Mtel Sport 1.



Освен огромното московско дерби, програмата на шестия кръг на Руската Премиер лига предлага и още един забавен конфликт - този сред лидера в класирането Зенит и тима на Ахмат, който е по-познат с предходното си име - Терек Грозни. Двубоят е в неделя от 20:00 часа в ефира на Mtel Sport 1.

От този уикенд стартира и конкуренцията в Холандското футболно състезание - Ередивизи. Още първият кръг предлага забавните конфликти сред ПСВ Айндховен и АЗ Алкмаар (събота, 19:30 часа и Хераклес - Аякс (събота, 21:45 часа), като и двата дуела ще се предават директно по Mtel Sport 2.



Ранният неделен следобяд пък е предназначен за дебюта през този сезон на първенеца Фейенорд, който семейства на мощния състав на Твенте. Мачът е с начален час 15:30 часа и ще се излъчва директно в ефира на Mtel Sport 2.



Футболната стратегия на Mtel Sport 2 през уикенда ще придобие по-летен привкус с директното лъчение на мачовете на Българския народен тим по плажен футбол от Европейската лига, Дивизия Б. Лъвовете ще играят в събота от 15:30 часа против Андора и в неделя от 18:00 часа против домакина Унгария, като любопитните конфликти ще се предават директно по Mtel Sport 2.

Освен извънредно богатата футболна стратегия, през уикенда спортните канали на Мтел ще излъчат и решителните дуели от ATP Masters 1000 шампионата в Монреал. Полуфиналите на Откритото състезание по тенис на Канада са от 22:00 часа и 3:00 часа в събота против неделя, а финалът е с начален час 23:00 часа в неделя вечер. Всички дуели ще бъдат предавани непосредствено по Mtel Sport 1.

Феновете на високите скорости пък ще имат опцията да се насладят на следващия епизод в борбата за международната купа в Moto GP. Този път Марк Маркес, Валентино Роси, Дани Педроса и компания ще премерят сили на пистата „ Ред Бул Ринг " за Голямата премия на Австрия. Квалификацията е в събота от 13:30 часа, а надпреварата стартира в неделя от 11:50, а директното предаване на целия спортен уикенд ще е по Mtel Sport 1.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР