Отборът победи Септември с 3:1ЦСКА 1948 победи Септември София с

...
Отборът победи Септември с 3:1ЦСКА 1948 победи Септември София с
Коментари Харесай

Чочев с два гола при нова победа на ЦСКА 1948


Отборът победи Септември с 3:1

ЦСКА 1948 победи Септември София с 3:1 в мач от XXVI кръг на efbet Лига. Звездата на " алените " Ивайло Чочев още веднъж сподели, че е в страхотна форма този сезон и вкара два гола на " Васил Левски ".

След равностойно начало домакините имаха страхотна опция да поведат в 12-ата минута. Елитон пусна пас в кулоар зад отбраната на ЦСКА 1948. Мартин Петков сподели скорост и се озова самичък против Даниел Наумов. Неговият удар по диагонала към далечния ъгъл мина на сантиметри около десния непряк дирек.

В средата на първата част Педриньо овладя избита топка. Първият му опит да обстрелва вратата на Димитър Шейтанов беше блокиран, а вторият прекомерно неакуратен.

В 33-тата минута Елитон беше открит с центриране от ъглов удар. Той засече с глава, само че не съумя да откри очертанията на вратата.

В 39-ата минута по-активните дейности на ЦСКА 1948 дадоха резултат. „ Червените “ получиха правото да бият директен свободен удар. Топката беше заложена фронтално против вратата на Шейтанов. Чочев я завъртя над стената и порази мрежата за 0:1.

Две минути по-късно ЦСКА 1948 удвои преднината си. Отново с
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР