Отборът на Ювентус се интересува от халфа на Манчестър Сити

...
Отборът на Ювентус се интересува от халфа на Манчестър Сити
Коментари Харесай

Ювентус следи португалски национал от Ман Сити

Отборът на Ювентус се интересува от халфа на Манчестър Сити Бернардо Силва. Треньорът на „ биаконерите “ Масимилиано Алегри желае в клуба да бъде притеглен изобретателен футболист, към който да гради играта на тима и е насочил взор към португалеца, твърди „ Calciomercato “.

27-годишният Бернардо демонстрира много мощни игри от началото на сезона във Висшата лига, само че все пак няма да е изненада, в случай че той си тръгне от „ Етихад “. Португалецът бе спряган за продажба в последните два трансферни прозореца, само че въпреки всичко остана при „ жителите “. По всичко обаче проличава, че мястото му в тима не е обезпечено и англичаните са склонни да го пуснат при добра оферта.

От Ювентус ще опитат да вземат Силва чартърен през януари с алтернатива за откупуване. Към сегашния миг обаче по-вероятно наподобява, в случай че се стигне до сходен трансфер, това да се случи през идващото лято.

Бернардо дойде в Манчестър Сити от Монако през 2017 година. Досега той записа 210 мача и 36 гола за „ жителите “. Договорът му с британския първенец е до лятото на 2025 година.

Juventus eye January swoop for Silva but would need huge offer to tempt City
— Sun Sport (@SunSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР