Отборът на Валенсия, който натрупа добра серия и се поотдалечи

...
Отборът на Валенсия, който натрупа добра серия и се поотдалечи
Коментари Харесай

Майорка създаде нови главоболия на Валенсия

Отборът на Валенсия, който натрупа добра серия и се поотдалечи от зоната на изпадащите, в този момент още веднъж се върна напълно покрай чертата, откакто отстъпи с минималното 0:1 в гостуването си на Майорка в мач от 36-ия кръг на испанската Ла Лига.

Така “прилепите ” се озоваха на 13 място с едвам две точки над “опасната зона ” и ще би трябвало да вземат решение ориста си в последните два кръга от акцията.

Иначе двата тима направиха равностойно първо полувреме, като при започване на второто Валенсия заигра намерено и опита да означи гол. Това отвори пространства в половината на гостите, от което играчите на Майорка се възползваха и поведоха в 64-ата минута, когато Канг-Ин Лий показва прати прехвърлящо центриране в пеналтерията, където Ведат Муричи дебенеше и прати топката във вратата, защитавана от Гиорги Мамардашвили.

Победата върна тимът на Майорка на победния път, откакто в предишния кръг катастрофира против Алмерия, губейки с 0:3, до момента в който отборът на Валенсия прекъсна серията си от 3 поредни мача без загуба и записа проваляне за първи път от 30 април.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР