Отборът на ЦСКА разнищи състава на Македония ГП с 4:0

...
Отборът на ЦСКА разнищи състава на Македония ГП с 4:0
Коментари Харесай

ЦСКА удари Македония ГП с 4:0

Отборът на ЦСКА разнищи състава на Македония ГП с 4:0 в мач реванш от втория прелиминарен кръг на Лига на конференциите.

Срещата стартира в бързо движение, като още в първите 120 секунди Калоян Кръстев и сътрудниците му сътвориха две разбърквания пред вратата на гостите.

След това Филип Алексовски се откъсна рисково зад отбраната на " алените ", само че Густаво Бусато излезе прозорливо и съумя да почисти топката в точния момент. В 19-а минута пристигна и слаб удар на състезател от Македония ГП, само че нямаше проблеми за стража на българския отбор.

Минута по-късно Перес се оказа на добра позиция след неточност на Амос Юга, само че интервенция на Матай съумя да избави " алените ".

В 31-а минута ЦСКА съумя да открие от обичаната си обстановка - ъглов удар. След центриране на Георги Йомов, топката беше продължена от Мено Кох, а Юрген Матай съумя с мощно воле да преодолее Стевковски за 1:0.

В 34-а минута пристигна огромно безредие пред вратата на Бусато, само че Матай почисти преди Стойковски да означи.

В 48-ата минута Йомов имаше опция да потърси с воле вратата на тима от Северна Македония, само че ударът на крилото беше извънредно неопределено и излезе в навън.

В 61-а минута ЦСКА съумя до гголяма степен да си реши дуела. След изритана топка напред от Мено Кох Лазар Туфегджич съумя да плъзне извеждащ пас към Георги Йомов, който разстреля Стевковски за 2:0.

В 78-а минута българският представител реши всичко. След като стражът на гостите се оправи с мощен удар на Вион последва корнер. Неговото осъществяване донесе ново безредие, а Лазар Туфегджич беше най-съобразителен, с цел да оформи класическото 3:0.

Три минути по-късно Маурисио Гарсес опитва удар отдалеко, само че неопределено. Две минути преди края на постоянното време, Дюкенс Назон оформи крайният резултат след ново безредие от корнер.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР