Отборът на ЦСКА обяви привличането на еквадорския национал Майкъл Естрада,

...
Отборът на ЦСКА обяви привличането на еквадорския национал Майкъл Естрада,
Коментари Харесай

ЦСКА привлече еквадорския национал Майкъл Естрада

Отборът на ЦСКА разгласи привличането на еквадорския национал Майкъл Естрада, който ще играе на " Българска войска " чартърен от мексиканския Круз Асул.

Нападателят ще играе при " алените " като преотстъпен за период от една година, като в контракта му има и алтернатива за откупуване.

Естрада към този момент се е включил към новите си съотборници на лагера в Австрия, като още през вчерашния ден е взел присъединяване в първото си занятие под управлението на Саша Илич, оповестиха от ЦСКА.

Очаква се еквадорският футболист да направи своя всекидневен дебют за " армейците " още във вторник (4 юли), когато отборът се изправят против първенеца на Азербайджан Карабах в контрола.

В формалното известие на клубния от ЦСКА написаха още, че за първи път Майкъл Естрада ще играе в Европа и допълват:

" Естрада има общо 40 участия и 8 маркирани гола за националния тим на Еквадор, като любопитен факт е, че точно той бе предпочетен пред някогашния нападател на ЦСКА Жорди Кайседо за международното състезание в Катар предходната година, където Естрада взе присъединяване във всички дуели на своята татковина ".

Майкъл Естрада е третият нов състезател в редиците на ЦСКА през това лято, откакто " алените " към този момент се укрепиха с гамбийския юношески национал Сейни Санянг, както и с нападателя от Гуадалупе Матиас Фаетон.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР