Отборът на ЦСКА 1948 записа една от най-изразителните си победи

...
Отборът на ЦСКА 1948 записа една от най-изразителните си победи
Коментари Харесай

Локо Пд се изложи срещу ЦСКА 1948, Тунчев подаде оставка

Отборът на ЦСКА 1948 записа една от най-изразителните си победи в елита, разбивайки гостуващия Локомотив Пловдив с 4:0 в Бистрица.
„ Червените” не срещнаха никакви компликации против „ смърфовете, които играха съвсем 90 минути с човек по-малко на терена, откакто Преслав Боруков бе изпъден още в 8-ата минута.

Точни за състава на Николай Киров бяха Александър Колев, Мартин Тошев и Галин Иванов, който се разписа на два пъти.

От своя страна пловдивчани съумяха да насочат едвам два точни удара, които обаче не затрудниха по никакъв метод вратаря Иван Караджов.

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев разгласи, че ще подаде оставка, тъй като е пристигнало време за смяна в тима.

" Може единствено да гадаем какво щеше да бъде, в случай че сме с 11 индивида. И да кажа, че не е било справеливо, това е било решението на съдията. имаше противоречиви отсъждания, само че и да разясня, няма да трансформира нищо. Теренът бе много тежък, а при започване на второто полувреме допуснахме неточности и рухнахме ", стартира Тунчев.

" Знаете, рибата се вмирисва откъм главата. Аз ще понеса своята отговорност и ще си подам оставката. Може би е пристигнало времето за смяна. Собственикът ми има доверие, само че очевидно липсва нещо и би трябвало смяна. Не се усещам предаден ", разгласи наставникът.

" Надявам се в идващия кръг тимът да победи - това е методът. На този стадий считам, че в идващия кръг няма да съм треньор на Локомотив Пловдив ", приключи искрено наставникът.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР