Отборът на Спартак Варна завърши наравно 0:0 с украинския Минай

...
Отборът на Спартак Варна завърши наравно 0:0 с украинския Минай
Коментари Харесай

Спартак Варна направи нулево реми с украинския Минай в контрола

Отборът на Спартак Варна приключи наедно 0:0 с украинския Минай в следващата си контрола по време на зимната подготовка в Алания, Турция.

" Соколите " преобладаваха в срещата и само значимите намеси на стража на Минай Олександър Бандура лишиха футболистите на Димитър Димитров - Херо от крайната победа.

Въпреки нулевото тъждество обаче Херо остана удовлетворен от видяното от Спартак Варна и изрази вяра, че тимът ще може да наложи този си жанр и в дуелите от Първа лига.

" Мисля, че през първото полувреме демонстрираха надграждане в тактическо отношение. Смятам, че нашият тим беше доминантния. Лошото е, че не успяхме да осъществяваме много от ситуациите, които имахме. Имахме две греди като цяло в мача, само че имахме и такива изходи против вратаря, които трябваше да се опитаме да осъществяваме, а не да целим. Това до известна степен малко ме тормози. Лесно пропущаме такива обикновени положения, които с лекост да ги вкараме. През второто полувреме като че ли ритъмът ни се наруши със промените, които извършихме. Според мен нашият тим беше по-добрият и заслужаваше да завоюва, макар че успеха в тези контроли не е значима. Смятам, че има първи проблясъци на създаване на някакъв жанр в играта. Дано в бъдеще да се запазим от травми и да можем да постановяваме този жанр в мачовете от шампионата ", разяснява опитният експерт пред уеб страницата на " соколите ".

Димитър Димитров разкри още, че към този момент гледа и към първия формален дуел на отбора му след подновяването на българското състезание, който по подигравка на ориста ще бъде против неговия някогашен отбор Лудогорец.

" Какво мога да кажа за Лудогорец – хегемонът в последните 12г. Тежък и сложен мач, след това предстоят мачове с директни съперници и тимове, с които ще се борим за оцеляването. Така че, проследявам безусловно всичко, което се случва в българския футбол ", съобщи Херо.

Накрая наставникът на Спартак Варна показа дали е оптимист за оцеляването на отбора в Първа лига.

" Аз в случай че не бях оптимист, нямаше да се захвана. Знам, че ще е доста мъчно, виждате с какъв брой точки сме изостанали от другите тимове, само че ще направя всичко допустимо, дружно с моя екип да работим оптимално, с цел да свършим нужната работа ", приключи Димитър Димитров.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР