Отборът на Спартак Варна спечели с 2:0 контролата си срещу

...
Отборът на Спартак Варна спечели с 2:0 контролата си срещу
Коментари Харесай

Спартак Варна победи косовския Малишева в четвъртата си контролна среща

Отборът на Спартак Варна завоюва с 2:0 контролата си против Малишева Косово.

Двубоят стартира равностойно, само че още в 12-ата минута Лерой Микелс излезе на добра стрелкова позиция и от границата на наказателното поле простреля вратата на Малашева за 1:0. В 22-aта минута Сабала имаше опция да стреля към вратата на Фигейредо, само че стражът на „ соколите ” улови без проблем.

Няколко минути по-късно Малашева имаха две положителни позиции за пряк обстрел към вратата на варненци, само че на мястото си още веднъж бе Фигейредо. Малко преди края на първото полувреме Малашева имаха може би най-чистото си състояние в тази среща, само че то бе осуетено от бранителите на Спартак.

През втората част в игра влязоха всички футбилисти на Спартак, с които разполага Димититър Димитров – Херо, като цялостен мач записаха само Александър Белоусов и Нейтън Холдър.

Влезлият в игра Андриан Димитров се разписа за втория гол в интерес на „ соколите ” в 51-aта минута.

Темпото през второто полувреме продължи на високи обороти, като несъмнено „ соколите ” бяха по-активни.

В 81-aта минути противникът ни имаше искания за дузпа, само че реферът даде свободен удар. В тази обстановка още веднъж отбраната на Спартак се намеси и до по-сериозно състояние пред вратата на влезлият в игра Дичевски не се стигна.

Това бе чевтъртата контрола за отбора, воден от Димитър Димитров – Херо от началото на зимната подготовка и втора в Анталия. Преди това „ соколите ” победиха с 2:1 Локомотив Горна Оряховица и с 4:1 Добруджа в България, а в първия си дуел от лагера в Турция приключиха наедно 1:1 с Черноморец Одеса.

Следва инспекция с украинския ФК Минай в събота, 28 януари, а последната контрола на варненци на турска земя е с ФК Македония Гьорче Петров на 2 февруари.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР