Отборът на Скай Уокърс постигна първата си победа за сезона

...
Отборът на Скай Уокърс постигна първата си победа за сезона
Коментари Харесай

Петков и Механджиев нокаутираха ЛА Бейкърс

Отборът на Скай Уокърс реализира първата си победа за сезона във Втора дивизия на НАЛБ. Тимът на Христо Бакалов съумя да победи ЛА Бейкърс с 88:87 в трагичен дуел от втория кръг на шампионата. Успехът на Уокърс пристигна в последната секунда от постоянното време, когато Николай Петков осъществя победния панер след асистенция на Мартин Механджиев.

View this post on Instagram
A post shared by НАЛБ (@nalb.bg)

Петков приключи с 29 точки за триумфа на своя тим, като с изключение на с решителния панер в мача се регистрира и с значими тройки в последните минути. Механджиев пък приключи с трипъл-дабъл от 28 точки, 11 битки и 11 асистенции за 40 минути на терена. 

В среща от същата дивизия Дървоядите записаха втора поредна безапелационна победа, откакто се оправиха без съмнения с Бом Бок с крайното 106:65.

Даниел Диков поведе реализаторите за Дървоядите с 28 точки и 9 битки. Капитанът на отбора Васил Колчев осъществя дабъл-дабъл от 26 точки и 10 асистенции, Димитър Колев завърши с 18 точки и 5 битки, а Бойко Иванов се разписа с 11 точки и 19 овладени топки.

View this post on Instagram
A post shared by НАЛБ (@nalb.bg)

Тихомир Димитров приключи с 18 точки и 11 битки за Бом Бок. Момчил Недялков вкара 17 точки, а Янко Минков наниза 15 точки плюс 6 битки.

Карсберг също се регистрира с триумф във втория кръг, надделявайки със 71:61 над Фантомс. 

Мартин Димов бе прецизен с 29 точки и 15 битки за спечелилите, Никола Михайлов приключи с 12 точки и 7 битки, а Петър Радев завърши с 11 точки и 12 овладени топки.

View this post on Instagram
A post shared by НАЛБ (@nalb.bg)

За Фантомс Теодорос Зиакас поведе колоната с 29 точки и 7 битки. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР