Отборът на Селтик триумфира предсрочно с шампионската титла във Висшата

...
Отборът на Селтик триумфира предсрочно с шампионската титла във Висшата
Коментари Харесай

Селтик триумфира предсрочно със своята 53-ата титла на Шотландия

Отборът на Селтик победи предварително с шампионската купа във Висшата лига на Шотландия, откакто в среща от 34-ия кръг надигра 2:0 като посетител отбора на Хартс.

Двете попадения за " детелините " означиха японеца Кього Фурухаши в 67-ата минута и Хюн-гю О от Република Корея, който беше прецизен 10 минути преди края на постоянното време.

Трябва да се посочи въпреки всичко, че домакините играха цяло второ полувреме с човек по-малко след изгонването на Александър Кокрейн в края на първата част с пряк червен картон.

По този метод, четири кръга преди края на преди края на шампионата Селтик към този момент има неизпълним задатък от 13 точки пред огромния противник Рейнджърс в борбата за върха.

Това е общо 53-а купа в историята на " детелините ", като те към този момент имат единствено две по-малко по отношение на Рейнджърс.

За наставника Анге Постекоглу пък това е втора купа отпред на Селтик. По-рано през този сезон пък роденият в Атина австралийски експерт изведе своя отбор и до успех в шампионата за Купата на лигата, а на 3 юни първенецът на Шотландия може да завоюва и Купата на страната, в случай че победи във финала втородивизионния Инвърнес Каледониън Тисъл.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР