Отборът на Селтик поведе със седем точки на върха на

...
Отборът на Селтик поведе със седем точки на върха на
Коментари Харесай

Селтик дръпна със седем пред Рейнджърс и Джерард

Отборът на Селтик поведе със седем точки на върха на класирането във Висшата лига на Шотландия пред огромния си противник Рейнджърс, откакто победи последния в подреждането Хамилтън Академикал с 4:1 като посетител.

Мачът не стартира леко за момчетата на Нийл Ленън, откакто домакините поведоха в резултата в 28-та минута посредством Мариос Огбое. Само шест минути по-късно обаче централният бранител на Хамилтън Лий Грифитс като финален в защитата и получи пряк червен картон, а Одсън Едуард изравни с тъкмо осъществяване от последвалия свободен удар.

Това развиване на събитията не пречупи играчите на Хамилтън и те удържаха натиска на противника си съвсем до края, само че в 78-та минута се пропукаха и Кристофър Жулиен даде преднина на Селтик. В последните 10 минути гостите стигнаха до още два гола, дело на Едуард и Джеймс Форест.

По този метод Селтик се възползва от вчерашното домакинско тъждество на Рейнджърс с Абърдийн и към този момент има седем точки преднина пред единствения си съперник за купата, който обаче е изиграл мач по-малко. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР