Отборът на Селтик победи големия си съперник Рейнджърс с 2:1

...
Отборът на Селтик победи големия си съперник Рейнджърс с 2:1
Коментари Харесай

Късна драма донесе победата на "Селтик" над "Рейнджърс"

Отборът на " Селтик " победи огромния си противник " Рейнджърс " с 2:1 във футболното дерби на Шотландия от 31-ия кръг на шампионата.

Драми в дълго чаканата среща не липсваха, като триумфът за " детелините " пристигна в последните минути на мача. " Рейнджърс " пък доигра дербито с човек по-малко, откакто Алфредо Морелос получи червен картон в 31-ата минута.

Одсон Едуард откри резултата за символичните домакини от " Селтик " след солова акция в 27-ата минута.

З минути по-късно " Рейнджърс " претърпя нов потрес. Алфредо Морелос от тима на Стивън Джерард получи своя пети червен картон за сезона, откакто отговори на побутване в тил с лакът в лицето на Скот Браун.

Снимка: Reuters

Все отново " Ренджърс " съумя да изравни посредством Райън Кент в средата на второто полувреме.

Това обаче не охлади упоритостите за победа на водачите в шампионата. В 86-ата минута футболистите на " Селтик " се възползваха от недобро изчистване на своите противници. Джеймс Форест вкара за 2:1. При подобен резултат приключи и дербито в Шотландия. В последните минути напрежението ескалира и футболисти на двамата отбора се сбутаха на терена. До по-опасни обстановки не се стигна.

Снимка: Reuters

" Селтик " е безапелационен водач в класирането на шампионата на Шотландия с 13 точки преимущество пред втория " Рейнджърс ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР