Отборът на Рома записа важна победа с 1:0 при гостуването

...
Отборът на Рома записа важна победа с 1:0 при гостуването
Коментари Харесай

Ранна дузпа вкара Рома в топ 3 на Серия “А”

Отборът на Рома записа значима победа с 1:0 при гостуването си на Торино от 29-ия кръг на Серия " А ", с което влезе в топ 3 на класирането.

Единственото попадение в дуела пристигна още в 8-ата минута, когато Пауло Дибала се разписа от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Пер Шуурс. Това беше и единственият прецизен удар за първата част, която протече при доста умерено движение. Второто полувреме също не изобилстваше от голови положения, като единствено изстрелът с глава на Алексей Миранчук в 49-ата минута беше прецизен, само че Руи Патрисио съумя да го отрази.

С този най-малък триумф Рома събра 53 точки и по този начин се настани на третата позиция в подреждането, задминавайки Милан (52 т.) и Интер (51 т.). Торино не съумя да реализира победа в трети следващ мач и по този начин остава на 11-ото място с 38 пункта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР