Отборът на ПСЖ направи решителна стъпка към своята 11-а титла

...
Отборът на ПСЖ направи решителна стъпка към своята 11-а титла
Коментари Харесай

ПСЖ с решителна крачка към титлата във Франция след успех над 10 от Ланс

Отборът на ПСЖ направи решителна стъпка към своята 11-а купа на Франция, откакто надигра с 3:1 като хазаин Ланс в дербито на 31-ия кръг от Лига 1.

Сблъсъкът на " Парк Де Пренс " опълчи първия против втория във краткотрайното класиране, а успеха обезпечи на футболистите на Кристоф Галтие задатък от 9 точки на върха в подреждането пред " жълто-червените " седем кръга преди края на сезона.

Решаващ за развоя на дуела в столицата пък се оказа аленият картон за Салис Абдул Самед още в 19-а минута, получен за тежко влизане в краката на Ашраф Хакими.

Останали с човек повече домакините се възползваха по допустимо най-хубавия метод от своето преимущество и взеха решение срещата още преди края на първото полувреме.

В 31-а минута Килиан Мбапе даде преднина на ПСЖ с акуратен диагонален изстрел по земя, а шест минути по-късно Витиня удвои преднината на домакините след ужасно осъществяване от отдалеченост.

Пет минути преди почивката пък Лионел Меси направи задатъкът на парижани типичен, откакто се възползва от чудесна асистенция с пета на Мбапе.

След тъкмо час игра гостите от Ланс въпреки всичко върнаха едно попадение посредством Пшемислав Франковски, който оформи крайното 3:1 с гол от дузпа, отсъдена за игра с ръка в наказателното поле на създателя на второто попадение в срещата Витиня.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР