Грандиозен завършек на епичния сезон на “Като две капки вода

...
Грандиозен завършек на епичния сезон на “Като две капки вода
Коментари Харесай

Бременната Християна Лойзу вдигна на крака Арена София, като Валя Балканска! Грандиозен завършек на епич

Грандиозен свършек на епичния сезон на “Като две капки вода ” ни показаха участниците в последния лайф за тази година. Елена, Християна, Джулиана, Наско, Влади, Мария, Панайот и Иво Аръков се раздадоха, като за последно с невероятните си части, които по устав сами избраха за своя заключителен “валс ”. Организаторите се бяха постарали да изпипат всеки един подробност, като шоуто откриха Любо Киров един до друг с Геро, който имаше за задача да го имитира, а Димитър Рачков се бе дегизирал като Веселин Маринов.

Една от най-колоритните участнички – кипърката Християна Лойзу се показа ослепително през целия сезон, като макар своята бременност, тя извърши прелестно своите фалшификати. Християна избра да бъде Валя Балканска и да извърши безконечната ария “Излел е Дельо бунтовник ”. Певицата видгна на крайник цялата зала, като гласът й озари цяла София.

“Аз се усещам Българка, брачният партньор ми е българин, в мен към този момент тече българска кръв ” – това показа Християна пред Рачков малко преди да се качи на сцената, където оркестър гайди я чакаха с цел да извърши безконечната българска ария, която лети в космоса на стотици милиони километри от тук.

“Тази ария е толкоз огромна, колкото и Валя Балканска и желаех да поема този риск да извърша песента, с цел да може последното ми присъединяване в капките да бъде с една същинска българска ария ” – показа след своето осъществяване Християна.

Панайот Панайотов извърши Pretty Woman на Рой Орбисън, саундтрака към едноименния филм с Джулиа Робъртс. Елена беше Елица от “Елица и Стоян ” и шлагера им “Вода ”. Иво Аръков се превъплъти в Дан Рейнолдс и “Imagine Dragons ” с песента “Believer ”

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР