Отборът на Португалия няма да бъде разсейван от драмата около

...
Отборът на Португалия няма да бъде разсейван от драмата около
Коментари Харесай

В лагера на Португалия изобщо не са обсъждали темата за Роналдо и Манчестър Юнайтед

Отборът на Португалия няма да бъде разсейван от драмата към прекратяването на контракта на капитана Кристиано Роналдо с Манчестър Юнайтед, сподели старши треньорът Фернандо Сантош ден преди първия мач на отбора от футболния Мондиал 2022 против Гана. 

" Това е нещо, което даже не е обсъждано. Този диалог не е воден в нито един миг, даже и от самия него ", сподели Сантош на конференция, представен от " Ройтерс ". 

Манчестър Юнайтед разгласи във вторник, че Роналдо ще напусне клуба, поставяйки завършек на втория му интервал на " Олд Трафорд ". Португалецът сподели в изявление за медиите, че се усеща предаден от клуба. 

Играчите на британския клуб би трябвало да почитат решението на Кристиано Роналдо да напусне клуба, пък сподели полузащитникът на " алените дяволи " и на Португалия Бруно Фернандеш. " Той не е обсъждал това с мен. Мисля, че тази история визира единствено Кристиано и фамилията му. Ние не сме коментирали тази тематика. Фокусирани сме върху присъединяване на Световното състезание. Отборът мечтае да завоюва купата ", добави Фернандеш. 

" Що се отнася до обстановката с прекратяването на контракта му с Манчестър Юнайтед, персонално на мен това не ми основава никакъв дискомфорт, не вземам страна. За мен беше сбъдната фантазия да играя с Кристиано в подобен клуб, само че нищо не трае вечно. Сега той взе такова решение, ние би трябвало да го почитаме. Сигурен съм, че обстановката с Кристиано няма да повлияе на представянето ни на Световното състезание ", добави халфът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР