Отборът на Партизан (Белград) успя да се добере до 3-ия

...
Отборът на Партизан (Белград) успя да се добере до 3-ия
Коментари Харесай

Партизан се измъкна с 10 човека в Литва

Отборът на Партизан (Белград) съумя да се добере до 3-ия прелиминарен кръг на Лига Европа, откакто удържа тъждество 1:1 в гостувнето на ФК Тракай в Литва. Сърбите имаха преимущество след първия мач, в който завоюваха с 1:0 на собствен терен и по този начин с общ резултат 2:1 не престават напред. Любопитното е, че " Гробарите " играха с човек по-малко от 53-ата минута, когато Сейдуба Сума получи червен картон, само че даже и по този начин те съумяха да удържат резултата, който ги устройваше.

Тракай откри резултата още в 9-ата минута, когато след центриране от корнер вратарят Владимир Стойкович избави удар с глава по посока на вратата му, само че по-късно Осипов от близко довкара във вратата за 1:0.

Партизан обаче съумя да се върне в играта в добавеното време на първата часто, когато още веднъж след корнер топката бе продължена към Неманя Милетич, който от воле я насочи във вратата за 1:1.

Така домакините се нуждаеха от два чисти гола, с цел да бъдат краен победител. Задачата им се улесни в 53-ата минута, когато Сума бе изпъден за втори жълт картон. Въпреки това те не съумяха да пробият още веднъж защитата на " Гробарите " и в последна сметка отпадат от шампионата.

Партизан пък си обезпечи място в идната фаза, където ще се изправи против спечелилия от двойката Нордселанд - АИК.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР