Отборът на Нюкасъл продължава с търсенето си на нов мениджър.

...
Отборът на Нюкасъл продължава с търсенето си на нов мениджър.
Коментари Харесай

Нюкасъл иска да назначи нов мениджър още до края на седмицата

Отборът на Нюкасъл продължава с търсенето си на нов управител. „ The Telegraph “ оповестява, че проектът на управлението на „ свраките “ е да имат нов лидер още преди интернационалната пауза, която стартира през идната седмица.

Изданието показва, че Греъм Джоунс ще продължи да извършва ролята си на краткотраен ментор и за мача против Брайтън този уикенд, само че в клуба се стремят да вземат дефинитивно решение за новия управител още преди този момент.

Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес е водещият претендент и съгласно информациите самият той се интересува от опцията да поеме Нюкасъл. „ Telegraph “ добавя, че триото англичани трио Джон Тери, Франк Лампард и Еди Хау също са измежду разновидностите.

Newcastle hoping to appoint new manager in time for the international break with a number of high-profile names in contention |
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Бившите треньори на Борусия Дортмунд и Рома Люсиен Фавр и Пауло Фонсека пък към този момент са били интервюирани от новата шефка на „ джордитата “ Аманда Стейвли.

В същото време „ Mirror “ осведоми, че Стивън Джерард, Франк Лампард, Антонио Конте, Брендън Роджърс, Жозе Моуриньо и Ерик загар Хаг също са били потърсени, само че част от тях са отказали.

Първият ментор, към който са се обърнали от Нюкасъл е бил Жозе Моуриньо. Специалния обаче напълно неотдавна застана отпред на Рома и е поел ангажимент към шефовете на „ вълците “. Освен това той сега нямал предпочитание да се завърне във Висшата лига след несполучливия си престой отпред на Тотнъм.

След това е бил потърсен Стивън Джерард. Легендата на Ливърпул направи възторг отпред на Глазгоу Рейнджърс в Шотландия и не крие, че един ден желае да води тим от Висшата лига в Англия. Изглежда обаче на този стадий и той не е подготвен да поеме „ свраките “.

Потърсен е бил и наставникът на Аякс Ерик загар Хаг, който е прочут с атрактивния си жанр и налагането на млади играчи, само че и той не е показал интерес. Същото се отнася и за мениджърът на Лестър Брендън Роджърс, който също избира да остане при „ лисиците “ с които има контракт до 2025 година.

В момента Нюкасъл се намира на предпоследното място в класирането на Висшата лига с едвам 4 точки от 10 срещи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР