Отборът на Нант постигна трета победа в последните пет мача,

...
Отборът на Нант постигна трета победа в последните пет мача,
Коментари Харесай

Нант загря с победа преди сблъсъка с Ювентус

Отборът на Нант реализира трета победа в последните пет мача, надделявайки с 1:0 над Лориен в среща от 23-ия кръг на френското състезание. Резултатът отразява изцяло pазликите сред двата тима, защото Нант имаше минимално преимущество през цялата среща. Също по този начин и ударите бяха 5:4 в интерес на " канарчетата ".

Единственото попадение в срещата вкара Людовик Блас в 66-ата минута и с тези три точки домакините все по-уверено се отдалечават от зоната на изпадащите. До 25-ата минута Нант владееше самодейността, само че без съществени положения. Чак в края на първата част Блас имаше две положителни обстановки, само че вратарят Вито Маноне се оправи. Началото на второто полувреме обезпечи много напрежение за вратаря Албан Лафон, който пази вратата на Нант. Ензо Льо Фе първи опитва шанса си, а за домакините една обстановка пропусна Анди Делор.  След малко мъртвило домакините нанесоха своя удар. В 66-ата минута на играта Педро Киривея откри Фабиен Сентонз, който сервира на Блас с едно допиране. “Десетката ” на “жълто-зелените ” се пребори с Льо Фе, повали го и с невисок удар преодоля Маноне.

Така успеха идва в съвършен интервал за играчите на треньора Антоан Комбуаре - четири дни преди пътуването до Торино за мача с Ювентус в Лига Европа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР