Отборът на "Монтана" загуби с 0:3 (21:25, 19:25, 21:25) от

...
Отборът на "Монтана" загуби с 0:3 (21:25, 19:25, 21:25) от
Коментари Харесай

Монтана отново не успя срещу Нефтохимик, бургазлии ликуват за трети път със Суперкупата

Отборът на "Монтана " загуби с 0:3 (21:25, 19:25, 21:25) от "Нефтохимик " (Бургас) в среща за Суперкупата на България. Мачът се игра в зала „ Иван Вазов “ в Стара Загора, а възпитаниците на треньора Даниел Пеев демонстрираха, че към момента не са добре сработени и им следва още доста работа до старта на новия сезон, в който монтанчани ще гостуват на "Хебър " (Пазарджик).
„ Разпределителят ни е едвам от 10 дни при нас, едно друго момче – от три. Допуснахме и доста брак в срещата”, съобщи треньорът на вицешампиона. „ Успяхме да излезем от някои обстановки, което е показателно за класата ни. Не срещнахме особена съпротива”, пък сподели наставникът на бургазлии Найден Найденов.
"Монтана " игра добре при започване на първия и третия гейм. Вторият бе извоюван стремително от "Нефтохимик ". Многото неточности при начален удар и в офанзива наклониха везните в интерес на спечелилите, които победиха за трети път с трофея и си потеглиха към Бургас с изключение на със Суперкупата и с чек от 5 хиляди лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР