Отборът на Лудогорец записа втората си поредна победа в Първа

...
Отборът на Лудогорец записа втората си поредна победа в Първа
Коментари Харесай

Лудогорец разби десет от Ботев Враца, орлите отново вкараха 5 гола в Първа лига

Отборът на Лудогорец записа втората си поредна победа в Първа лига с резултат 5:0, а този път жертва на разградчани стана отборът на Ботев Враца в среща от 4-ия кръг.

По този метод футболистите на Ивайло Петев си върнаха положителното въодушевление след отпадането от Шампионската лига и към този момент гледат към вторник и гостуването на казахстанския Астана в среща от третия прелиминарен кръг на Лига Европа.

На стадион " Христо Ботев " във Враца " орлите " започнаха да натискат още в самото начало и в 8-ата минута Руан Секо даде задатък на състава, ознаменувайки с гол своя дебют за българския първенец.

Малко след изминаването на първия четвърт час от дуела домакините трябваше да понесат още един тежък удар след изгонването на Диого Барбоса. Португалецът влезе рисково в краката на Кайо Видал и макар че в началото получи жълт картон след преразглеждане на обстановката с ВАР основният съдия Георги Гинчев промени решението си и подвигна на играча на Ботев Враца червен картон.



Останали с човек по-малко, врачани някак си съумяха да задържат минималният си пасив до почивката, само че след нея разградчани се развихриха.

Първо, в 48-ата минута Франсиско Хавиер Идалго Гомес, по-известен като Сон, удвои задатъка за отбора на Ивайло Петев, реализирайки също своето първо попадение с екипа на Лудогорец.

Между 62-ата и 64-ата минута пък " орлите " се възползваха от две неточности в защитата на домакините след осъществявания на ъглови удари и с голове на Педро Нарси и Аслак декор Витри повишиха резултата на 4:0.

Крайното 5:0 пък оформи капитанът Кирил Десподов, който влезе като запаса и в 72-ата минута се разписа с грациозен прехвърлящ удар.

В подреждането този триумф изкачи разградчани до 4-ото място с актив от 6 точки, до момента в който Ботев Враца са 10-ата позиция с 3 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР