Отборът на Лудогорец разгроми ЦСКА 1948 с 4:0 в Разград

...
Отборът на Лудогорец разгроми ЦСКА 1948 с 4:0 в Разград
Коментари Харесай

Лудогорец разгроми ЦСКА 1948 с 4:0

Отборът на Лудогорец разгроми ЦСКА 1948 с 4:0 в Разград в мач от предпоследния, 25-ти кръг на Първа лига по футбол. Домакините изиграха един от най-хубавите си мачове този сезон, а най-хубав в състава на първенците бе Кирил Десподов. Националът вкара два гола (40 и 61 мин.) и направи асистенция. Другото две попадение осъществя Жозуе Са (35), а Ангел Лясков си означи автогол в 45–ата минута.

С третия си следващ триумф Лудогорец към този момент има 61 точки и води с девет на Локомотив (Пловдив). На трето място е ЦСКА София с 47 т., следват Арда с 45, Берое с 36 и  ЦСКА 1948 с 35 т.

Треньорът на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, разяснява: „ Беше доста значим мач за нас. Конкурентите ни печелят. Имахме леко напрежение след техните резултати. Искахме да надградим от мача с Левски. Смятам, че с доста положителната подготовка, която направихме, изиграхме доста добър мач. ЦСКА пристигна квалифициран. Игра с петима бранители. Трудно е да играеш с толкоз стилен тим. Резултатът от първото полувреме не дава действителното отражение, само че вкарахме три гола, което ни улесни. Беше огромна изненада за нас тяхната скица. Те в никакъв случай не са играли в такава групировка. Но ние се борим за първенци и би трябвало във всеки един миг да се нагодим. Доволен съм, тъй като показахме самообладание. Изчакахме моментите за разлика от мача с Монтана, когато имаше много компликации за нас. Надградихме много от дуела с Монтана. ”

Дамбраускас разяснява и играта на Кирил Десподов: „ Не бяхме удовлетворени нито аз, нито той. Радвам се, че прояви самообладание и пристигнаха тези голове и асистенции. Знаехме, че ще експлоадира в най-важния миг и това се случи. Днес играхме като първенци. Щастлив съм, че всеки мач подобряваме нещата. Бил съм в тимове, които губят купата поради разпределяне. Бил съм в тимове, които са печелили купата след разпределяне на съперника. “
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР