Отборът на Лудогорец постигна победа с 2:1 при домакинството си

...
Отборът на Лудогорец постигна победа с 2:1 при домакинството си
Коментари Харесай

Лудогорец отново победи ЦСКА и вече само на точка зад лидера ЦСКА 1948

Отборът на Лудогорец реализира победа с 2:1 при семейството си на ЦСКА в финален дуел от програмата на 13-ия кръг на Първа лига.

„ Орлите “ откриха резултата на стадион „ Хювефарм Арена “ в деветата минута, когато Дани Групер пусна дълго извеждащо подаване по земя по левия фланг към Рик Джонатан, който нахлу в наказателното поле на „ алените “ и центрира остро, а връхлитащият от задна позиция Матиас Тисера с допиране от въздуха прати топката в мрежата зад стража Густаво Бусато.

ЦСКА възвърне равенството в 56-ата минута. Жираир Шагоян центрира от ъглов удар в пеналтерията на първенците, където Амос Юга надскочи персоналния си надзирател Кирил Десподов и с глава отблизо разстояние се разписа в центъра на вратата, защитавана от Серджио Падт.

Домакините още веднъж поведоха в десетина минути преди края на постоянното време. Рик Джонатан комбинира с Дени Групер отляво в наказателното поле на гостите от София, левият защитник на Лудогорец пусна паралелно подаване по земя към точката за осъществяване на дузпа където Якуб Пьотровски с обмислен изстрел се разписа в долния ляв ъгъл на Бусато.

В класирането съставът на Анте Шимунджа събра актив от 26 точки и се изкачи на второто място, измествайки от тази позиция отбора на Саша Илич, който е с 25 пункта. Лидер е ЦСКА 1948 с 27 точки. Отборът на Любослав Пенев е с два мача повече от Лудогорец и ЦСКА.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР