Отборът на Лудогорец допусна минимална загуба с 0:1 при домакинството

...
Отборът на Лудогорец допусна минимална загуба с 0:1 при домакинството
Коментари Харесай

Лудогорец настискаше, но загуби от Бетис и ще трепери допоследно за мястото си в Лига Европа

Отборът на Лудогорец позволи минимална загуба с 0:1 при семейството си на Реал Бетис с мач от предпоследния пети кръг на група С в Лига Европа.

Носителят на Купата на Испания откри резултата на стадион „ Хювефарма Арена “ в 56-ата минута. След осъществяване на тъч надълбоко в половината на „ орлите “, топката бе пратена към Луис Енрике към дъгата на наказателното поле, който бе с тил към вратата на Лудогорец. Футболистът на Бетис с едно допиране трансферира Антон Недялков и даде топката на Небил Фекир, който с удар от въздуха се разписа в долния ляв ъгъл на вратата, защитавана от Серджио Падт.

Първоначално остана усещането, че французинът е в състояние на засада, само че повторенията демонстрираха, че Аксел Фон Витри покрива Фебир и по този начин попадението бе прието.

Преди това Лудогорец сътвори пет чисти положения за отбелязване на гол през първото полувреме, само че Бърнард Текпетей, Каули Оливейра и Игор Тиаго се регистрираха с пропуски пред вратата на Клаудио Браво, който с блестящите си намеси не позволи попадение.

В класирането Реал Бетис е водач с актив от 13 точки, до момента в който Лудогорец е краткотрайно втори със седем точки. „ Орлите “ има три точки преднина пред третия Рома, който от 22 часа гостува на ХИК в Хелзинки. На дъното е първенецът на Финландия с една извоювана точка.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР