Oтборът на Локомотив Пловдив загуби първата си проверка от зимната

...
Oтборът на Локомотив Пловдив загуби първата си проверка от зимната
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив загуби от Хебър на Лаута

Oтборът на Локомотив Пловдив загуби първата си инспекция от зимната си подготовка. “Черно-белите ” отстъпиха с 0:1 на Хебър Пазарджик на “Лаута ”. Единственото попадение в срещата бе дело на Стилиян Тисовски.

Мачът бе всекидневен дебют за новите попълнения Джовани Трупе, Ерик Сорга, Христо Иванов и Денислав Александров.

Двубоят стартира с напън на Хебър. В 3-ата минута отдалечен изстрел бе избавен от Илко Пиргов. Три минути по-късно “зелените ” откриха резултата. Стилиян Тисовски бе прецизен за 0:1. В 8-ата минута Венсан Марсел се озова на добра позиция, а Пиргов се намеси и мазета в корнер. Локомотив отговори с изстрел на Матеус да Силва, който мина над задачата. В 28-ата минута Ерик Сорга комбинира с Бабакар Дион, като последният стреля, само че право във вратаря на Хебър. Минута по-късно Георги Каракашев бе изведен на добра позиция и засече топката, стражът на гостите се намеси.

През втората част Александър Томаш стартира с напълно нова единайсеторка. Локомотив стартира по-активно втората част, като “черно-белите ” пробваха на два пъти далечни изстрели. В 69-ата минута пристигна и най-опасната опция за пловдивчани от началото на мача. Христо Иванов се измъкна технично от състезател на гостите, комбинира с Ивайло Димитров, а той подаде към Евандро, който стреля рисково, само че стражът на гостите мазета в корнер. Няколко минути по-късно се откри нова добра опция. Отново Евандро бе близо да се разпише, само че топката излезе в корнер. В заключителните минути Джовани Бариани стреля отвън границата на наказателното поле, само че попадение още веднъж не падна.

В неделя Локомотив отпътува на лагер в Турция, където ще остане до края на месеца.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР