Отборът на Ливърпул ще трябва да изиграе два мача в

...
Отборът на Ливърпул ще трябва да изиграе два мача в
Коментари Харесай

Ливърпул и Сити узнаха програмата си във Висшата лига до самия край

Отборът на Ливърпул ще би трябвало да изиграе два мача в последната седмица от сезона в Премиър лийг. Причината за това, че дуелът със Саутхамптън от предпоследния кръг бе пренасрочен за 17 май, защото три дни преди този момент мърсисайдци излизат във финала за Купата на Англия против Челси.

Това значи, че "червените " ще влязат във финалната седмица с мач по-малко от Манчестър Сити. Последният дуел на отбора на Юрген Клоп в шампионата е домакинство на Уулвърхамптън на 22 май.

Големият противник на Ливърпул в борбата за купата Манчестър Сити гостува на Уест Хам на 15 май, след което на 22-ри същия месец приема Астън Вила на "Еихад " в последния кръг. Един дуел на първенците обаче също бе пренасрочен и това е гостуването на Уулвърхамптън, което ще се състои на 11 май. Това значи, че "гражданите " ще изиграят три мача от Премиър лийг в границите на седем дни (б.ред. - против Нюкасъл на 8 май, против Уулвърхамптън на 11 май и против Уест Хам на 15 май).

Разликата сред Манчестър Сити и Ливърпул продължава да бъде единствено една точка, като двата тима имат по пет мача до края на сезона в Премиър лийг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР