Отборът на Ливърпул постигна своя четвърти пореден успех във Висшата

...
Отборът на Ливърпул постигна своя четвърти пореден успех във Висшата
Коментари Харесай

Ливърпул обърна Уулвърхямптън и удължи победната си серия във Висшата лига

Отборът на Ливърпул реализира своя четвърти следващ триумф във Висшата лига, надигравайки с 3:1 като посетител състава на Уулвърхямптън в откриващата среща от 5-ия кръг.ю

На стадион " Молиню " в Западен Мидландс мачът стартира по желан метод за домакините, които откриха резултата след единствено седем минути игра, когато " вълците " проведоха чудесна контраофанзива, приключила с гол на корееца Хий-Чан Хуан.

Авансът на Уулвс се задържа до началото на втората част, когато Коди Гакпо се възползва от асистенция на Мохамед Салах и от близко осъществя за 1:1.

Равенството в резултата остана съвсем до самия завършек на мача, само че пет минути преди края на постоянното време Андрю Робъртсън направи цялостен обрата за " мърсисайдци ", възползвайки се от нова асистенция на Салах.

Крайното 3:1 пък стана факт в първата минута на добавеното време, когато изстрел на Харви Елиът рикошира в крайници на Уго Буено и влетя във вратата на Уулвърхямптън.

Успехът изкачи Ливърпул краткотрайно на върха в класирането с актив от 13 точки, до момента в който " вълците " са 15-и с 3 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР