Отборът на Левски допусна пълен обрат от 0:2 до 3:2

...
Отборът на Левски допусна пълен обрат от 0:2 до 3:2
Коментари Харесай

Левски допусна късен обрат и загуби втората си контрола в Дубай

Отборът на Левски позволи цялостен поврат от 0:2 до 3:2 и отстъпи на отбора на Ал Кувейт във втората си контрола по време на зимния лагер в Дубай.

Проверката стартира мощно за момчетата на Станимир Стоилов Марин Петков откри резултата в 20-та минута с отдалечен изстрел, който изненада стража на кувейтския отбор и след неговата неумела интервенция топката влетя в мрежата на Ал Кувейт.

Пет минути по-късно Цунами удвои преднината на " сините " с удар от границата на наказателното поле, а да края на първата част Филип Кръстев можеше да направи преднината на Левски класическа, само че уцели гредата.

Авансът на българския отбор от два гола се задържа до последния четвърт час на срещата, когато настоящия първенец на Кувейт стигна до цялостния поврат.

Първо, Келиан ван дер Каап си означи чудноват автогол в 75-та минута, а по-късно две попадения на Али Хюсеин в 82-та и 90-та минута осигуриха триумфа на Ал Кувейт.

В заключителните секунди на срещата Левски можеше въпреки всичко да стигне до равенството, само че изстрел на резервата Александър Божилов срещна гредата.

Следващата инспекция на " сините " в Дубай ще бъде на 22 януари (неделя) от 15.00 часа българско време против съветския Спартак Москва.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР