Отборът на Кристъл Палас записа първа победа от началото на

...
Отборът на Кристъл Палас записа първа победа от началото на
Коментари Харесай

Кристъл Палас обезличи Тотнъм в лондонското дерби

Отборът на Кристъл Палас записа първа победа от началото на сезона във Висшата лига, откакто разруши Тотнъм с 3:0 вкъщи в лондонското дерби от четвъртия кръг на шампионата. "Шпорите " дойдоха на "Селхръст Парк " със самочувствието на единствения отбор с цялостен актив точки, както и единственият, който не бе позволил гол във вратата си.

След нулево първо полувреме събитията се развиха доста неприятно за възпитаниците на Нуно Санто, откакто централният бранител Джафет Танганга получи два жълти картона в границите на пет минути сред 53-та и 58-ма. "Орлите " се възползваха от численото си предимство и стигнаха до триумф, с помощта на три гола в заключителните 15 минути. В 76-та минута Уилфред Заха откри резултата от дузпа след игра с ръка на Бен Дейвис в наказателното поле. Това попадение пречупи гостите и те инкасираха още две попадения, дело на новото попълнение на Палас Одсон Едуар.

По този метод отборът на Патрик Виейра се изкачи до 11-то място в класирането с пет точки, до момента в който Тотнъм остава на първото място с актив от девет точки, само че и мач повече от преследвачите си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР