Отборът на Кристъл Палас разби с 3:1 като гост Бърнли

...
Отборът на Кристъл Палас разби с 3:1 като гост Бърнли
Коментари Харесай

Кристъл Палас мина през Бърнли с успех

Отборът на Кристъл Палас разруши с 3:1 като посетител Бърнли в мач от 29-ия кръг на Премиър лийг. Миши Батшуай и Уилфред Заха означиха по едно попадение, а Фил Бардсли от домакините си вкара автогол. Почетното попадение пък бе дело на Ашли Барнс в самия завършек на дуела.

С триумфа си този следобяд отборът от Лондон задмина в класирането днешния си противник. Палас към този момент заема 13-а позиция с актив от 33 точки, до момента в който Бърнли остава с 30 на 16-о място.

Резултатът бе открит в интерес на гостите в 15-ата минута. При една офанзива отдясно топката бе засечена от Джефри Шлуп, който принуди Бардсли да я прати в личната си врата. В началото на втората част гостите удвоиха преднината си. Аарън-Уан Бисака центрира чудесно към Батшуай, който без да се бави прати топката зад Том Хийтън. В 76-ата минута триумфът бе подпечатан с трето попадение. Заха с левия крайник осъществя с мощен удар. В края на мача домакините въпреки всичко стигнаха до почетно попадение. Барнс засече във вратата центриране на Ашли Уестууд.

СТАТИСТИКА

КЛАСИРАНЕ Премиър лийг 29 кръг, събота 2 март  Бърнли 1:3краен резулат  Кристъл Палас
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР