Отборът на Копенхаген приема турския Трабзонспор в първи плейофен сблъсък

...
Отборът на Копенхаген приема турския Трабзонспор в първи плейофен сблъсък
Коментари Харесай

Копенхаген срещу турско препятствие по пътя към групите на Шампионска лига

Отборът на Копенхаген приема турския Трабзонспор в първи плейофен конфликт за влизане в групите на Шампионска лига. Срещата е довечера от 22:00 часа и може да я наблюдавате директно в ефира на MAX Sport 2 HD.

Датчаните демонстрират много неуверена игра в последно време, като в последните си три мача инкасираха две загуби. В същото време отборът на Трабзонспор стартира чудесно акцията в Турция, записвайки три победи в три мача.

Съставът на домакините е считан за любимец в срещата най-много поради по-сериозния си опит в шампионата. И двамата старши треньори обаче имат съществени проблеми с контузени състезатели, които не могат да употребяват за мача.

Копенхаген ще направи опит да се класира за групите на Шампионска лига за първи път в последните шест години, до момента в който Трабзонспор има едно само присъединяване във финалната фаза на конкуренцията, а то пристигна преди цели 11 години.

Историята също е на страната на Копенхаген. Съставът от столица на Дания има богат опит против турски противници, до момента в който Трабзон не се е изправял против датски отбор в последните 30 години. Копенхаген също не е допускал гол против турски отбор в Дания.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР