Отборът на Испания се класира за финалната фаза на Лига

...
Отборът на Испания се класира за финалната фаза на Лига
Коментари Харесай

Испания е последният полуфиналист в Лигата на нациите

Отборът на Испания се класира за финалната фаза на Лига на нациите, откакто победи Португалия с 1:0 като посетител по трагичен метод. В Брага домакините имаха предимство в огромна част от мача и пропуснаха няколко положителни положения за гол, преди да бъдат попарени от попадение на Алваро Мората в 88-та минута. Нападателят на Атлетико Мадрид се разписа отблизо разстояние след асистенция на резервата Нико Уилямс.

По този метод Испания се причисли към Хърватия, Италия и Нидерландия, които са другите финалисти в конкуренцията, като се чака " лалетата " да са домакини на заключителната фаза, която ще се организира в интервала 14-18 юни 2023.

В същото време Шотландия си обезпечи класиране в най-горната лига на шампионата след нулево тъждество при гостуването си на Украйна. Шотландците приключват преди всичко в група В1 с 12 точки, две повече от вчерашния си противник. Промоция в първа дивизия завоюваха още Израел, Босна и Херцеговина и Сърбия. В същото време от първа лига изпаднаха Англия, Уелс, Чехия и Австрия, до момента в който в трета лига, където e България, към този момент ще играят Армения, Румъния, Швеция (изпадане) и Латвия и Естония (промоция).

Всички резултати от Лига на нациите във вторник:

Група А2

Португалия - Испания 0:1

Швейцария - Чехия 2:1

Група В1

Ирландия - Армения 3:2

Украйна - Шотландия 0:0

Група В2

Албания - Исландия 1:1

Група В4

Норвегия - Сърбия 0:2

Швеция - Словения 1:1

Група С2

Гърция - Северна Ирландия 3:1

Косово - Кипър 5:1. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР