Отборът на Интер запази плахи надежди в надпреварата за Скудетото.

...
Отборът на Интер запази плахи надежди в надпреварата за Скудетото.
Коментари Харесай

Драматичен обрат съхрани плахите надежди на Интер за Скудетото

Отборът на Интер резервира плахи очаквания в конкуренцията за Скудетото. Селекцията на Антонио Конте изигра инфарктен мач против Парма, печелейки гостуването си на " Енио Тардини " с 2:1. Шест минути преди края, " нерадзурите " губеха с 0:1, само че късни попадения на бранителите Де Врий и Бастони, измъкнаха миланския гранд доста неприятната обстановка. По този метод интеристите остават на осем точки от краткотрайния водач Ювентус. До края на Калчото остават още 10 кръга.
 Наполи победи СПАЛ с 3:1
Наполи не позволи изненада против предпоследния в Калчото

" Партенопеите " победиха СПАЛ с 3:1

Началните минути на мача бяха за ветерана Жервиньо. Котдивоарецът осъществя единственото попадение още в 15-ата минута. Бившият нападател на Рома получи пас за милиони от Куцка. Последва негов грациозен финт против Кандрева, който несъмнено стана за смях. А по-късно и съвършен изстрел в левия ъгъл на безпомощния Ханданович.

В 20-ата минута Интер получи дузпа, само че след секунди, а и помощта на ВАР, реферът Фабио Мареска анулира своето в началото решение.
 Милан победи Рома с 2:0 в мач от Серия
Късни попадения взеха решение дербито на кръга сред Милан и Рома

" Росонерите " резервираха късмет за класиране в Лига Европа

Постепенно гостите заиграха надалеч по-опасно в офанзива, а с това последваха и редица рискови положения пред вратата на " дуковете ". При една от тях, Лаутаро Мартинес като че ли направи по-трудното и не откри мрежата на противника.

Интер напълно усили натиска си в заветните 10 минути на мача. Алексис Санчес загатна за своите най-хубави години, като слаломира сред защитата на Парма, само че в последна сметка загуби своя самостоятелен конфликт против Луиджи Сепе.

Напълно справедливо, паритетът бе възобновен в 84-ата минута. Стефан Де Врий се ориентира най-добре при корнер на своя отбор и с глава продължи неспасяемо за 1:1.
 Лацио направи впечатляващ поврат против Фиорентина
Лацио направи впечатляващ поврат против Фиорентина

" Орлите " са на 4 точки от водача Ювентус

Но неприятното за Парма занапред предстоеше. Бившият халф на Милан - Юрай Куцка получи червен картон, с което остави своя отбор в деликатна обстановка за оставащите няколко минути. Те пък се оказаха скъпи за интеристите, които съумяха да се доберат до огромния поврат.

В воин за " нерадзурите " се трансформира юношата на клуба - Алесандро Бастони. Виктор Моузес навърза трима от бранителите на " пармалатите ", след което центрира прелестно за непокрития на далечната греда защитник, който с глава донесе измъчения триумф за Интер.

В първия ден на месец юли, Интер приема на собствен терен Бреша. Парма ще гостува на Верона.
 Първа победа за Каляри против Торино от 2013 година
Първа победа за Каляри против Торино от 2013 година

Тимът от остров Сардиния се изкачи на девето място

ПАРМА - ИНТЕР 1:2

1:0 Жервиньо (15 " ), 1:1 Де Врий (84 " ), 1:2 Бастони (87 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР