Отборът на играчите без договор, организиран от Асоциацията на българските

...
Отборът на играчите без договор, организиран от Асоциацията на българските
Коментари Харесай

Отборът на свободните агенти завърши 1:1 срещу Марек в първата си контрола

Отборът на играчите без контракт, проведен от Асоциацията на българските футболисти, започва с тъждество контролите от подготвителния си лагер в град Брезник. Свободните сътрудници приключиха 1:1 против новия член на Втора лига - Марек Дупница, в другарски мач, който се игра през днешния ден на стадиона в Брезник.

Всичко най-интересно в спаринга се случи през второто полувреме. В 55-ата минута, при една върната към бранител топка, Димитър Чечев от Марек първи стигна до нея, след което падна в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Потърпевшият застана зад топката и осъществя за 0:1.

След попадението воденият от треньора Румен Стоянов тим на АБФ бе доста по-активен и сътвори няколко чисти обстановки за гол.

В 75-ата минута Николай Хаджиниколов изведе 17-годишния Росен Виденов самичък против вратаря на Марек, само че младокът пропусна.

В 87-ата минута още веднъж след центриране на Хаджиниколов последва безредие в наказателното поле на дупничани, при което най-съобразителен се оказа Александър Славейков и той шутира в мрежата за 1:1.

Веднага след гола Баръш Николаев бе изведен самичък против вратаря на Марек, само че пропусна да донесе успеха за отбора на свободните сътрудници.

"В тази горещина при 5 дни подготовка е мъчно да се играе и футболистите направиха съществени старания. Изключително съм удовлетворен от показаното от нашия тим. Бих похвалил младите момчета, които се включиха с доста предпочитание ", съобщи след края на контролата треньорът на тима на АБФ Румен Стоянов.

Втората контрола на футболистите без контракт ще е против Струмска популярност Радомир на 30 юни от 17:30 часа на стадиона в Добринище.

Отборът на играчите без контракт се провежда за 14-и следващ път от Асоциацията на българските футболисти, с поддръжката на БФС.

Целта на плана е футболистите да водят естествен подготвителен развой и да се приготвят за новия сезон, до момента в който търсят нови тимове, в които да продължат кариерата си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР