Отборът на Хофенхайм изигра много силен двубой и заслужено се

...
Отборът на Хофенхайм изигра много силен двубой и заслужено се
Коментари Харесай

Исторически успех за Хофе, “дезертьорът” от миналата седмица с гол

Отборът на Хофенхайм изигра доста мощен дуел и справедливо се наложи с 4:1 при визитата си на в конфликт от втория кръг на Група “L” на Лига Европа. Това е историческа първа победа за немския отбор като посетител в евротурнирите. В същото време тя е втора за тази акция, с което съставът е водач в групата. В другия мач Цървена звезда разруши Слован (Либерец) с 5:1.

Футболистите на насочиха цели 29 удара към вратата, като 15 от тях попаднаха в очертанията. Те обаче имаха и късмет, че още в 14-ата минута - при резултат 0:0 - стражът избави дузпа, изпълнена от Роман Яремчук. В 35-ата и гостите стигнаха до удар от бялата точка, осъществен от.

След почивката Хофенхайм се развихри и наниза още три попадения. В 52-ата вкара за 2:1 за германците. Преди седмица въпросният състезател си потегли по средата на мача с Цървен звезда, тъй като приятелката му стартира да ражда. Сега, към този момент като баща на момиче, той отпразнува събитието.

Играчите в бели екипи стигнаха до трети гол в 73-ата след отдалечен удар на. В третата минута на добавеното време пристигналият от немската Бундеслига Тим Клайдийнст се разписа за Гент, само че секунди по-късно постави точка на всичко с последното попадение.

На 5 ноември Хофе приема Слован, а Гент ще гостува в Белград.

Лига Европа 2 кръг, четвъртък 29 октомври  Гент 1:4краен резулат  Хофенхайм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР