Отборът на Хъл Сити се раздели със старши треньора Лиъм

...
Отборът на Хъл Сити се раздели със старши треньора Лиъм
Коментари Харесай

Тигрите се разделиха с треньора

Отборът на Хъл Сити се раздели със старши треньора Лиъм Розениър.Прекратяването на връзките сред двете страни стана факт след като " тигрите " не съумяха да се класират за плейофите за промоция в елита, оповестиха от клуба от Чемпиъншип.

След като загуби с 0:1 от борещия се за избавление Плимут в събота, Хъл приключи на седмо място на три точки зад шестия Норич, който зае последното място в плейофите.

39-годишният Розениър, който игра за Хъл Сити от 2010-2015 година, пое управлението през ноември 2022-а, преди да подпише нов тригодишен контракт през декември 2023-а. През предишния сезон той изведе Хъл Сити от 21-о място, с една точка над зоната на изпадащите, до 15-а позиция в подреждането на второто равнище на британския футбол.

Ето какво каза Акун Иликали по този мотив:

" Това беше най-трудното решение, което трябваше да взема като ръководител на този прелестен футболен клуб.

От идването на Лиъм се радваме на отворени работни връзки и безспорно е реализиран прогрес по време на неговия мандат. Той постоянно ще бъде част от това семейство и аз му благодаря за цялата работа. Въпреки това стана явно, че нашите визии за бъдещето се разминават и усещам, че в този момент е моментът да създадем смяна ".

Помощник-треньорите Джъстин Уокър и Бен Уорнър също ще изоставен клуба.
 Талантът на Хъл Сити Мартин Самюелсен ще се обиграва в Дания
Талант на Хъл Сити ще се обиграва в Дания

Договорът на младока с британския клуб е до лятото на идната година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР