Отборът на Етър приема тази вечер от 20,00 часа Славия

...
Отборът на Етър приема тази вечер от 20,00 часа Славия
Коментари Харесай

Етър и Славия решават кой ще излезе срещу Левски в баража за Лига Европа

Отборът на Етър приема довечера от 20,00 часа Славия на стадион " Ивайло " във Велико Търново в реванша от конфликта сред двата отбора, гонещи класиране за баража за Лига Европа. " Белите " завоюваха с 1:0 първата среща, с помощта на гола на Георги Йомов в края на първото полувреме.

Победителят от дненшия конфликт ще се изправи в баража за Лига Европа против Левски на 28 май.
Мачът довечера ще е финален за новия народен селекционер на България Красимир Балъков отпред на " болярите ". Очаква се преди началото на срещата да има къса гала, с която Етър да си вземе сбогом с Бала. Вчера бронзовият медалист от САЩ'94 направи прочувствено послание към почитателите на Етър посредством страницата си във " Facebook ".

Наставникът на домакините няма да може да разчита през днешния ден на халфа Никола Колев, само че подготвен за борбата е Георги Сърмов. Старши треньорът на столичани Златомир Загорчич пък ще би трябвало да се оправя без услугите на нападателя Илиян Мицански, който по-рано тази седмица претърпя интервенция ше пропусне и част от лятната подготовка.

Вероятни сформира:

ЕТЪР (4-2-3-1): Иванов - Илиев, Василев, Гълъбов, Стоянов - Мане, Сърмов - Младенов, Руменов, Батрович - Боджадж

СЛАВИЯ (4-2-3-1): Петков - Томбак, Гамаков, Муньос, Велковски - Карабельов, Узунов - Йомов, Тасевски, Кирилов - Чунчуков

СЪДИЯ: Никола Попов
СТАДИОН: " Ивайло ", Велико Търново
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР