Отборът на Челси официално обяви уволнението на Греъм Потър, като

...
Отборът на Челси официално обяви уволнението на Греъм Потър, като
Коментари Харесай

Челси освободи Греъм Потър

Отборът на Челси публично разгласи уволнението на Греъм Потър, като повода за освобождението на британския експерт се крие в поредицата от слаби резултати, които доведоха до това, че лондончани се смъкнаха във втората половина на класирането във Висшата лига и заемат 11-а позиция.

Новината за напускането на Потър беше оповестена на клубния уебсайт на " сините ", където се оповестява още, че негов краткотраен заместител ще бъде испанецът Бруно Салтор, който като футболист изкара седем години в Англия, в които игра за отбора на Брайтън.

" Челси желае да благодари на Греъм за неговите старания и принос и му желае всичко най-хубаво в бъдеще ", се споделя в изказването на Челси.

Греъм Потър се задържа отпред на Челси малко повече от половин година, откакто бе притеглен за заместител на изненадващо уволнения през предишния септември Томас Тухел.

Тогава, лондончани заплатиха на някогашния клуб на Потър Брайтън сумата от 20 милиона паунда, с цел да си обезпечат услугите на 47-годишния британски експерт.

В късия си престой на " Стамфорд Бридж " Греъм Потър води Челси в общо 31 дуела, в които отборът записа 12 победи, 8 равенства и 11 загуби.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР